29 maj

Äntligen långpass igår. Helgen försvann och jag hade inte möjlighet att springa. Igår blev det 1,25 + 1,20 h löpning. Mot Tyresta by och tillbaks. Ryggan laddad med 4 liter vatten.

Det gick alldeles utmärkt och jag ökade farten efter en timme. Kände mig inte speciellt sliten när jag kommit hem. Skönt att träningen gett resultat. Det är inte så långt kvar till rogainen i juli.

25 maj

Morgonlöpning i morse igen. Korta triathlonthights och en löparthirt. Perfekt temperatur. Var ute i ca 40 minuter, kändes bra, kanske lite oinspirerat efter 10 minuter, men sedan kändes det riktigt bra.

I helgen, troligen lördag förmiddag, blir det långpass med ryggsäck. Fyra liter vatten=fyra kg i ryggan och den här gången ska jag ta med lite mer att smaska på. En energikaka sedan förra året åker med, kanske två st.

Morgonlöpning, senast idag den 23 maj

Nu är morgonlöpningen igång på allvar. Har kört i ett par veckor nu och det är fantastiskt skönt. Det bästa är att kroppen kommer igång på morgonen. Väl hemma igen kan man ta en dusch och äta frukost med barnen. Det blir så stressigt som man själv vill, och jag stiger upp så pass att jag tar det lugnt utan stress. det är väl det som är vitsen med morgonträning?