25 maj

Är i Malmö just nu. Har varit i Danmark på möten. Ska till Bornholm på onsdag och torsdag. Jag är nästan helt säker på att blir nijs löpning på onsdag kväll!

Jag tycker att löpningen går bra. Har sprungit i nästan fyra timmar som längst, även om det var jobbit mot slutet. Dock är jag helt säker på att ett par riktigt långa löppass kommer att vara det som behövs för att fixa "the gax trans scania" den 6-8 augusti.

Sedan ska jag visst vara med i fotrally.se också. Gå 5 km/h...tills siste man kvarstår. 25 minuter bajamajastopp...eller rättare sagt 25 min toabesök/dygn i en rullande bajamaja...spännande!

Ehh...vad håller jag på med???

19 maj

Har mest åkt bil idag...känns det som. Hur som helst blev det ca 10 km löpning på ca en timme. Det var i Kastrup i Köpenhamn. Helt ok att springa då det var ganska mycket grönområden.

Åker hem den 20 maj. Bara ett möte kvar.

18 maj

Ingen träning idag. Är i Danmark, och vi kom sent till hotellet. Får bli löpning i morgon, och det passar bra då benen säkert ville vila lite idag efter söndagens äventyr på nästan fyra timmar.


15 maj

Den 16 oktober arrangerar jag en löpning från Malmköping till Östertälje. Sträckan är 120 km och följer Sörmlandsleden.

http://malmkosterlop.blogg.se/ finns all information om löpningen.

Det här kommer att bli kul!


14 maj

Lugn dag. Har haft ont i ryggen, och jag tror att det beror på att ryggmusklerna är väldigt otränade. De gillar helt enkelt inte att man springer långpass. Hmmm, får göra någonting åt det.

Annars känns hälsenorn och benen helt ok. Ikväll är det föräldravandring. Får se hur många som kommer. Några ska det bli i alla fall.

13 maj igen

Jag sparng 17 km-spåret i Rudan. Det blev visst en längre sträcka än jag hade tänkt från början, men det var bara att ta det lugnt. Tiden blev 2h20min.

Den är jag inte stolt över. Jag sprang fel tre gånger och körde på ganska lugnt. Det skulle underlätta om det fanns ett par skyltar till på banan. Hur som helst..jag är nöjd.

Nu har Urban å gänget sprungit i snart 11 timmar...många timmar kvar.

13 maj

Idag är det torsdag och Urbans stora dag. Han arrangerar en löp"träning" från Gävle till Stockholm. Se hemsidan  http://gavlesthlm.blogg.se/ för mer information.

För min egen del blir det nog en kortare runda idag, en timme kanske. Jag sprang 2h15 min i måndags och kände av det i hälsenorna på tisdagen. Därför blir det en kort och lugn runda idag.

Jag har kommit igång med löpningen nu, och ska öka träningsdosen fram till the trans scania den 6 augusti. Jag hoppas att jag står på startlinjen då. Innan dess är det fotrally den 1 juli.

Hemsidorna för dessa båda tävlingarna: http://web.comhem.se/stefan1/GaxScania-20081115/GaxScania-Mainpage/GaxScania-Main.htm och http://fotrally.se/ 



5 maj

Dags att skriva lite igen. Träningen går bra..hehe...lite hemligt sådär.

Bilden nedan var jag bara tvungen att ta. Den är lite kul.