27 februari

Dags att slagga...ska sova med en mätutrustning som mäter hur jag sover. Med lite tur kan man komma fram till en vettig lösning för snarkningen. Andningsuppehåll? Hmmm...får se vad mätningen säger.

Har sprungit 11 km idag med. Tänkte springa 4 dagar till. Sedan har jag gjort mina 11 km på 11 dagar, fast det blir på 12 dagar då jag tog en vilodag i fredags. Det har gått förvånandsvärt bra att springa 11 km så pass ofta.

26 februari

Jag tog en vilodag från löpningen igår. Det kändes lite i vänster knä när jag sprang i torsdags. Jag hade absolut kunnat springa i går, men valde att inte springa. Nu känner jag mig sugen igen...och det blir troligen ett löppass på förmiddagen.

11 km x 11 dagar. Det är det som gäller. Jag såg att en löparkompis lagt upp ett annat trevligt träningsupplägg på funbeat: 20 km x 5 dagar i maj. Det startar den 20 maj och pågår i totalt 5 dagar. Den 21 maj springer jag Göteborgsvarvet, så det kan bli lite knepigt att få tiil 20 km om dagen i samband med tävlingen. Med knepigt menar jag inte själva distansen, utan att jag ska åka till och från Göteborg också. Ont om tid alltså.

Jag har tränat med min Garmin Forerunner 305 sedan i slutet av förra året. Den pushar mig på ett bra sätt.

Medelpulsen har sjunkit och medelhastigheten  har ökat, precis som jag tänkt mig.

24 februari

Har sprungit fyra dagar i sträck nu. Målet är att springa elva dagar i sträck. Varje pass ska vara elva kilometer.

Anledningen till detta kanske lite annorlunda mål är att jag inte kom igång med förra målet: tio dagar x tio kilometer. Då tänkte jag att jag kör "lite mer" nu istället.

I går kväll var det -15 grader ute, och -17 när jag kom in från löprundan. Det funkade, kanske för att jag toge det lugnt.


20 februari

Igår var det ultraseminarium i Stockholm med Timothy Noakes och Rune Larsson som föreläsare. Det var väldigt intressant.

Idag blev det en liten löprunda på 12 km. Jag har tänkt att springa 11 km per dag under 11 dagar. Bara för att...


19 februari

Oj...oj...inte bra.

Inte bra.

Har inte tagit ett löpsteg i februari...måste få till den den 20 feb. Har inget att skylla på, men den 1-4 var det slalom så att benen blev trötta...


Var på ultraseminarium idag. Timothy Noakes och Rune Larsson är en fröjd att lyssna på. Man fick en del att fundera på faktiskt. Ska börja från början med "Lore of Running" och det kommer förmodligen inte gå fortare än för Rune. Han läste hela boken på 7 månader. Många sidor??? JA!!!

18 februari

Tillbaks på jobbet...faktiskt redan igår. Kände mig trött igår och somnade på stört. Skönt. Tänkte komma igång med träningen idag, men det är visst möte ikväll. Ok då...tränar imorrn.


Sitter i liften med en arbetskamrat.

Kul att det blev en Italienresa i år igen. Nu får vi jobba på i år...spännande att se om det blir någon resa nästa år.

Ser fram mot lite sol här hemma. Nu är det snöblask.