31 maj

Är i Hässleholm. Jobbar där i morgon...sedan tåget hem. Hoppas att det går bättre än idag, när jag åkte hit. Det tog 1,5 h längre tid...surt.

Jag sprang Stockhom Marathon i lördags, och nu känns det i vänster häl...samma häl som tidigare har spökat. Bra skor är ett måste har jag märkt. Nu menar jag bra skor till vardags.


26 maj

Har bestämt mig för att springa Stockholm Marathon. Det kommer att bli ett lugnt tempo till att börja med. Sedan får vi se hur långt det räcker. Göteborgsvarvet gick väldigt bra, och jag häll ett jämnt tempo, och kunde pressa mig lite på slutet och hade faktiskt lite snabbare kilometertider då. Kul!

På kvällen efter maran ska klubben träffas på en pub för att äta och "kanske" ta en öl tillsammans. Lite senare kollar vi på Champions Leaugefinalen mellan Manchester United och Barcelona. Det skulle vara grymt roligt om United vann.

Jag har en kollega här i huset, som jag lyckats få igång ordentligt. Så pass att vi ska vara med på "Ö till Ö" nästa år. På hemsidan står allt om den tävlingen,
http://otillo.se/index2.html

Det är 10 km simning och 54 km löpning...pis åf kejk, eller hur?

Faktum är att en våtdräkt ska shaoppas i sommar, sedan kör vi egen och gemensam träning från och med i sommar. Det borde gå bra. Längsta simsträckan är 1.7 km och längsta löpsträckan är 17 km. Totalt är det 38 st upp och nedstigningar mellan de 19 öarna. Med regelbunden träning och många långa lugna träningspass där vi springer och simmar så ska det gå bra.

Bellmanstafetten drar vi av i år av bara farten...det var roligt förra året.

En rapport från Stockhom Marathon kommer efteråt, men kanske inte förrän på söndag, måndag eller så.

Edit:
Har hämtat nummerlappen. Laddar med lite extra kolhydrater nu på kvällen.

22 maj

Det är dagen efter Göteborgsvarvet.

Jag kom. Jag såg. Jag segrade...jag var med i alla fall.

Så många känslor...

Att inte vara med nästa år vore fel.

24 maj

Fredag, och en finfin dag i Stockholm. Solen skiner och jag blev bjuden på lunch av en som sitter i huset. Han arbetade, liksom jag, på ÅF i stockholm. Av en händelse sågs vi härom veckan. Man ser inte alla som arbetar i huset, så det var kul att träffas. Angående lunchen så glömde jag plånboken hemma...

Det är kommunalt som gäller idag. Jag ska vila benen till Göteborgsvarvet i morgon. Ska ta bilen dit, via Norrköping, där jag plockar upp en eller kanske två personer.

Hade tänkt att lämna in cykeln på TCM igår, men det visade sig att den bara vill ha lite kärlek. Ska göra den ren, smörja upp allting och dra åt det som glappar. Efter det får vi se om den behöver lämnas in.


19 maj

Torsdag idag. På lördag är det Göteborgsvarvet. Ska plocka upp två personer i Norrköping på morgonen, och så delar vi på soppapengarna.

Cykling till jobbet idag. Det gick på 1.25. Känns riktigt bra. Rekordtiden är 1.21 från förra året. Om jag hade vetat att jag var så nära hade jag kanske gasat på lite mer, men å andra sidan är det skönt att bara veta att allt funkar just nu.

På väg hem idag ska jag lämna in cykeln på TCM i Tyresö. Troligen är vevlagret slut. Jag vet inte hur många mil cykeln rullat, men milen rullar på när man kör 58 km om dagen. Det kan vara så att dte inte är världens bästa kvalité på vevlagret. Cykeln var relativt billig.

En kollega och jag ska vara med på "Ö till Ö" nästa år. Galet? Nej, men galet roligt!

http://otillo.se/index2.html

Våtdräkt ska shoppas i sommar...sedan blir det träning, gemensam träning, sponsorer ska raggas mm.

Vi har en e-postadress [email protected] och ska fixa en blogg.

De känns som om det här är precis vad jag behöver.

18 juni

Ok, det är onsdag. Tog bussen i morse. Det regnade när jag vaknade, men nu är det strålande väder...kunde lika gärna ha cyklat. Typiskt!

På lördag är det Göteborgsvarvet. Det blir kul. Jag har aldrig sprungit tävlingen, men startar i sista startgruppen vilket gör att det är en hel del att springa om. Därför tror jag att det blir ett lugnt och behagligt tempo, och om sanningen ska fram så har jag inte sprungit så mycket senaste tiden.

Träningen har varit cykelpendling till och från jobbet.

16 maj

Driftakademien fyller 20 år. Det firades den 14 maj i samband med årsmötet. Riktigt trevligt hade vi och en fin båttur i Mälaren blev det också.

Göteborgsvarvet till helgen...ska väl gå bra. Har dock inte sprungit på ett tag, utan bara cyklat till och från jobbet. Ska ta en kort runda innan lördag och känna att det funkar.

7 maj

Lördag...veckan gick fort...fast söndagen är kvar.

Vad har hänt då?

Usama bin Laden har jänkarna tagit kål på...påstår de. Det är väl så. Varför grep de honom inte och ställde honom inför rätta för vad han är anklagad för? Fast det är jänkarna i ett nötskal i och för sig. Störst bössa vinner.

Har varit nedåt Småland å jobbets vägnar..det var kul och allting gick bra.

I morgon söndag är jag hemma och kärestan jobbar...jag ska bara fixa hemma och ta det lugnt.

2 maj

Sömnlös i Rudan är inställt.

För få deltagare för att det ska kännas vettigt att arrangera det.

Tyvärr.

Nu får vi ta nya tag. 2012 ska det bli av.