17 november

Rogainetävlingen i lördags var kanonkul som vanligt. Esa, Urban och jag var ett tadetlugntlag i år och vi lyckades med att pricka kontrollerna direkt. Skönt. När vi kom i tillbaka till Hash House efter ca 6,43 så var det nog första gången som jag inte hade spurtat den sista timmen. Tror att det var sjätte gången som jag deltog i rogainen.

10 november

Måndag igen. Helgen gick fort, och inte blev det någon löpning heller. Dags att starta träningen nu, då Ursvik Ultra är delmål 1 nästa år. Ursvik Ultra är 75 km, i alla fall den klassen som jag avser att tävla i. Datum 5 april.

På tävlingens hemsida http://ursvikultra.stockholmmultisport.se/ ser man att det är 10:års jubileum. Om vi med vår tävling Sörmland Ultra Marathon hade fått tillräckligt många anmälda första året vi försökte arrangera, hade vi också haft 10:års jubileum nästa år. Nu blir det nionde gången istället, men det är inte illa för en klubb med ganska få medlemmar.

Delmål 2 för min del är nog löpning på Sörmlandsleden från Malmköping till Östertälje. Sträckan är 119 km. Det blir nog efter Ursvik Ultra.

8 november

Ja.

7 november

Fredag igen. Riktigt körigt på jobbet. Hoppas att det blir lite löpning i helgen. Känner att jag behöver det.

6 november

Ja, tiden går. Dags att komma igång med träningen igen. Verkar finnas en hel del kul tävlingar och arrangemang nästa år.

Den här t.ex. http://scandinavia.runacrosstheworld.com/

Fast man kan kanske göra det på hemmaplan, som träning.

2 november

Ja, så blev man med Focus också. En Ford Focus kombi. Fin som attan.

2 november

Ja, så blev man med Focus också. En Ford Focus kombi. Fin som attan.