22 september

Åter måndag. Det blev lite fixat hemma i helgen, men ingen svampplockning. Skönt att svampsäsongen är lång

SUM börjar närma sig och det ser ut att bli deltagarrekord. Hoppas att allting går bra.

16 september

Vilken måndag igår. Jobb, jobb och jobb. Från morgon till kväll. Hämtade lite äpplen och äppelmos på kvällen. Äppelmos är gott till pannkaka, och har man möjlighet att få lite så ta man chansen.

15 september

Det var en fin dag i går. Ganska snabbt hittade dottern och jag trattkantareller vid Åva (typ). Det blev sedan pannbiff med svampsås till middag. Kokt potatis var en självklarhet, men lingonsylten åkte inte fram.

Känslan när man är ute i skogen och lyssnar till träden och vinden går inte att beskriva. Det är riktigt rogivande. Mer sånt blir det under hösten. Det är meditation för själen.

14 september

Söndag igen. Får se om man ska ut i skogen idag och plocka lite svamp, eller bara ut och få lite frisk luft. Kanske springa lite.

I går sprang Esa 100 km i Uppsala. Kul att han lyckades med det. Jag sprang förra året då det var premiär. I år var det dubbelt så många deltagare.

SUM-cyklingen får vänta lite. Min frambroms, själva oket, är inne hos TCM Cykel för översyn. Den är troligen trasig, men förhoppningsvis har bara den rörliga delen som bromsbelägget sitter fast i (magnetdelen) lossnat och kan sättas fast igen. Annars blir det att köpa ett nytt ok, och det blir nog Avids mekaniska igen. 425 kr kostar det på Cyclingkomponents.com.

NU! Nu bestämdes det...det blir svampplockning.

8 september

Det blev en kort tur med sonens Kona Dew igår. Jag skulle kört med min mtb, men bromsarna ville inte riktigt med mig, så det blir inlämning av cykeln...

Hur som helst så var det intressant att cykla i skogen med Konan. Halt som attan...och helt ocyklingsbart med de smala och omönstrade däcken.

SUM-cykling får bli någon annan dag/helg. Vi måste cykla banan för att se att den är ok. Det verkar bli många på SUM, så det kan ju vara bra att veta att det är löpbart överallt.

3 september

Jobba, sova, jobba, sova, meka bil. Typ så ser det ut nu. Ska i alla fall byta bromsbelägg på höger fram ikväll.