29 juni

Lugnt på jobbet...bara 1,5 vecka kvar innan det är SEMESTER.

Har varit till en ostopat pga att det inte fungerar med en muskel på utsidan av vänster lår, upp mot höften. Ska på återbesök om några dagar.


17 juni

Träningen känns ok. Cyklar till och från jobbet. Springer en del. Det känns i vänster knä och det känns i hälsenorna, men inget anmärkningsvärt. Jag kommer att fortsätta springa och cykla, och tempot kommer att bli ganska lugnt. När jag är varm och igång så fungerar det bra.

Lunchlöpningen på jobbet är roligt. Ska springa idag.

8 juni

Rekordtid på cykeln till jobbet i morse. Tjohooo! Ca 1.17 tog det och 29 km är det. Tack medvinden! Det kändes bra redan igår.

Hammarby Speedway går det bra för just nu. Tomasz Gollob och Grzegorz Walasek körde också grymt bra. Måste till Gubbängen och kolla någon gång!

Idag blir det lunchlöpning med min kollega Andy. Det andra gemensamma passet i vår satsning på Ö till Ö nästa år. Vi är grymt taggade inför detta!

Reviderat kl 20.45:
Lunchlöpningen blev lyckad. Knappt 5 km...och det ser ut att fler hakar på på fredag. Kul!

Cyklingen hem var lugn och behaglig. Sedan var jag på vernissage på barnens skola. Kul att se alla sakerna.

3 juni

Vi satt och åt middag med grannarna på gården igår kväll, varvid en granne sade att "nu är det bara två veckor kvar tills det vänder".

Det är ju sant, men tittar man på den tid som man kan vara utomhus och verkligen njuta av varma dagar och kvällar så är det lång tid kvar. Först i september blir det lite kyligare om kvällarna. Då kan man ta en långärmad på sig.

Midsommar firas hemma då kärestan arbetar på midsommarafton. Sill ska fixas och Sill a´la Russe såklart!

Cyklade till jobbet. Skönt med korta cykelbyxor och kortärmat. Blir varmt hemåt enl väderlöken. :)