27 augusti

Gahh! Varför har inte dygnet fler timmar? Eller varför är det så mycket just nu? Sova måste man så det får prioriteras, i alla fall så att dagarna funkar.

Bilen går att köra med. Får bara hålla koll på vattenmängden i kylarsystemet. Sedan var det något med bromsarna också...

I morgon ska vi till fjällen. Får packa allt idag.

21 augusti

Bilen på reparation, eller i alla fall undersökning. Lutar åt att topplockspackningen inte vill vara med längre. Surt. Blir dyrt om det ska åtgärdas.

Cyklade till jobbet och det var riktigt skönt. 50 minuter tog det, rekord?

Om en vecka drar vi till fjällen. Kul!

None

19 augusti

Jobb och jobb igen. Pendla till från jobbet i bland. Träna lite hemma ibland. Äta. Sova.

Nu är man ordentligt insyltad i vardagen igen. Nu ska bilen in på service, och nästa vecka ska jag upp till fjällen. Fjällen kommer att bli riktigt härligt. Nu ser det inte ut som nedan vid Sylarna, men Pastavagge i Sarek får bli av nästa år.

Underbart och fantastiskt lugnt i Sarek.

13 juni

Sprang med grannen igår. Ungefär 30 minuter och i ett bra tempo. Jag kände inte av domningar i höger framfot, som jag känt tidigare. Kanske berodde det på de nya Nike Pegasusskorna som inhandlades i Visby under semestern. De fick invigas igår.

Skorna är 44:or och jag har normalt 42, så de känns perfekta för löpning. Gott om plats för tårna. En finess med skorna är att man kan stoppa i en liten mojäng under innersulan. Den mäter någonting med hastighet eller acceleration och med en Nikeklocka kan man få ut lite data om löpningen. Fast den klockan köper jag inte. Satsar hellre på en riktig puls- eller GPS-klocka.

På torsdag ska vi springa igen. Det blir nog runt vår sjö hemma, Tyresö-Flaten.

12 augusti

Nu fungerar Comhem hemma igen. Det var en vecka utan vare sig TV, bredband eller telefoni. Jag ska skicka in ett litet krav på kompensation.

Surt att jobba. Jag vill vara ledig.

7 augusti

I går blev det tre olika cykelpass. Förutom att jag cyklade till och från jobbet, 52 resp 58 minuter, så var jag med TCM och grabbarna och cyklade i skogen. 1,54 stannade klockan på och det var riktigt roligt. Bra fart och lagon lerigt i skogen.

I morse blev det cykel till jobbet igen, men jag tar bilen hem i em. Ska lämna tillbaka takboxen som jag fått låna.

6 augusti

Inget regn i morse. Skön och lugn cykling, ca 10 grader ute. Får se hur det blir under dagen.

5 augusti

Gårdagens cykling hem gick bra, och det var precis att jag hann hem innan det började regna. Rejält med vatten kom det. Regnet upphörde under natten, men jag blev ändå genomblöt när det satte igång igen när jag kommit till Södermalm på morgonen. Tur att det finns dusch och torkskåp.

4 augusti

Jaha, tillbaks på jobbet igen. Hade gärna varit ledig ett tag till. Nu är det tre och en halv veckas arbete innan det bär av till fjälls.