21 april

Skulle på kundbesök i Mjölby, och när vi kom dit efter att ha åkt bil från Stockholm så visade det sig att kunden var sjuk. På något sätt hade vi inte fått reda på det. Det var bara att vända tillbaka mot Stockholm.

Nåväl, nu till någonting roligare: Det regnar. Haha, ungefär lika kul som besöket i Mjölby.

Har skrivit i forumet på fotrally.se. Får se om någon "svarar". En seriör fråga var det i alla fall.

Funderar på att springa lite ikväll. Känner mig motiverad.

18 april

Orkar inte skriva så mycket. Cyklade mtb med Roger mellan Rudan och Tyresta by och tillbaks. Kul.

15 april

Tidig morgon, och jobb hela dagen. Skulle man ut och springa så var det lika bra att göra det direkt efter jobbet. Det jag suktade efter var Skutbergets "Träningsspår", 10,5 km. Jag sprang "Motionsspåret", 10 km i går.

Vad skulle kunna vara skillnaden mellan de båda spåren? Jag såg på spårkartan att "Träningsspåret"  var väldigt slingrig. Misstänkte att det skulle bli backigt.

Det var inte så många branta backar, däremot var det många sega och inte speciellt jobbiga...om man har kondis. Och det har man ju...not! Det var inte så stor höjdskillnad på varvet, men sammantaget blir det många höjdmeter.

Jag tror att det inte var så bra att hoppa över lunchen. Inte riktigt hoppa över. Blev två frukostmackor som jag hade gjort i ordning samt ett äpple.

Nu blir det vila till helgen. Ska åka hem i morgon fredag, om man ser någonting pga askan från vulkanutbrottet på Island. Tror nog att det går bra.

Jag har en plan för fotrallyt (fotrally.se). Planen är hemlig...hehe. Jag tror att fjolårssegraren kan se sig besegrad faktiskt.

Helgen...blir troligen en mtbrunda i Rudan med Roger. Premiärcykling faktiskt i så fall.

14 april

Vad gör man en kväll i Karlstad? Jo...man testar vad naturen har att erbjuda. Efter att jag arbetat klart för dagen på energiverket så blev det en löptur vid Skutbergets fritidsområden. Det är ett ganska stort område, perfekt för rekreation.

Jag ville springa 10 km, och såg att det fanns två olika rundor. Den ena hette "motionsspår" och den andra "träningsspår". Intressant. Jag valde motionsspåret.

Det blev en härlig runda. Så skönt att äntligen få springa lite längre. Fast speciellt långt var det ju inte, men det längsta på bra länge.


Jag säger bara: fotrally here I come!

Vaddå fotrally kanske ni tänker? Kolla på fotrally.se för sommarens tävling.

I morgon blir det nog en löptur igen. Kanske den andra rundan, "träningsspår".

9 april

Det blir inget TEC för mig i år, men nästa år så. Får satsa på gax trans scania istället. Sedan har jag anmält mig till en annan ball tävling...kolla på fotrally.se

Jag känner att motivationen återkommit. Har avsagt mig en del saker. Kan bara bli bättre nu.

Nattvandring ikväll. Blir kul.