28 mars

Fredag. Har kollat på http://www.youtube.com/watch?v=ZWz3uUN1zzc och det var kul att se lite mtb. Funderar på att göra en SUM-cykelfilm och tanka upp. Vi får se hur det blir med det. Filma är enkelt. Det jobbiga kommer efteråt med redigering.

Dubbla ironmandistansen. Kan det verkligen funka? Det är 18 månader kvar. Kan man bli såpass vältränad att man grejar det? Tänkte genomföra Stockholm Marathon i år först, och efter det någon tävling i höst. Annars är det väl bara att träna på, öka dosen sakta. Vila ibland.

Tänkte springa lite i helgen i alla fall.

Våtdräkt? Köpa? Ja, kanske...

24 mars

Efter en vecka i Storlien är det åter dags att knega lite. Träningen kom igång ordentligt där uppe. Med både slalom- och längdskidåkning i benen så känns det bra att fortsätta med löpningen nu vecka 13.

Hörde om en dubbel ironman i Skövde 2009...och varför inte? "Det är ju bara att träna"..svårare än så är det inte. Det är inte så långt dit heller, avståndsmässigt. Men först Stockholm Marathon i år. Har inte något annat mål heller just nu. Eftersom simning är sååååå trååååkigt så kanske man ska satsa på att lära sig simma. Ta sig fram i vattnet är inga problem, men att simma på ett bra sätt...det är någonting som kan förbättras.

10 mars

Testa att köra lite mtb igår. Något lerigt men kul. Snart löpdags igen...benet känns bra.