24 oktober

Redan onsdag. Veckorna går fort. Träningen ligger nere, men det är skönt att ta det lugnt också.


21 oktober

Körde innebandy i onsdags på jobbet. Kul, men väldigt jobbigt. Det kändes lite i vänster knä på torsdagen, så det får jag hoppa över ett tag.

Det får bli totalt träningsuppehåll i oktober, testlöpning under november, och seriös(?) träning från och med december. Dvs lugn, regelbunden träning. Kanske lite simning också? Jag måste bli bättre på frisim.

16 oktober 2007

Jag har gjort nästan allt jag velat göra i år, tränings- och tävlingsmässigt. Den enda tävlingen som jag inte kommer att vara med i är rogainetävlingen i Sthlm den 17 nov. Jag tror att jag inte är helt återställd efter 100 km i Uppsala. Men jag måste testa ben och knän snart. Träningen startar nog i slutet av oktober igen. Eller kanske i november.

I år har det tränings- och tävlingsmässigt blivit:

24 h rogaine i Hemavan,
www.icebug24.com
100 km i Uppsala, www.upp100lm.se
Projekt Motståndskraft, www.motstandskraft.com
Fjällöpning, 3 dagar m klubbkompisar

Upplevelsemässigt har det varit en riktigt bra sommar och höst. 

Nästa år vill jag vara delaktig i ovan händelser igen. Men just nu känner jag mig bara trött på allt som har med träning och tävling att göra.


8 oktober

Sörmland Ultra Marathon är avklarad. Det var sjunde gången som vi i Stockholm Långdistansklubb arrangerade tävlingen. Mer info och resultat finns på http://www.sormlandultra.se

Jag kommer inte att ställa upp i rogainen den 17 november. Jag känner av mitt vänstra knä, och den får vila ett tag nu. Nästa tävling blir Ursvik Ultra i mars/april nästa år. Träningen börjar så snart knät känns bättre.