27 mars

Sommartiden börjar idag. Vaknade innan klockan ringde, och varför den ringer en söndag när man är ledig är enkelt att förklara. Det var inte jag som skulle till jobbet, utan någon annan.

Läser på http://www.aftonbladet.se/nyheter/jordskalvetijapan/article12790939.ab om att det är 10 miljoner gånger högre strålning än tillåtet i kärnkraftverket i Japan. Katastrofen kommer att bli ännu värre i och med att strålningen kommer att spridas, tror jag. Sedan ska alla evakueras, och slutligen ska man försöka hindara eller minimera strålningen. Inte lätt att göra detta.

Någonting lite lättare att greppa är Ursvik Ultra, Som jag skrev tidigare så springer jag inte Ursvik Ultra i år, och segrarna borde ha kommit imål nu. Ska bli spännande att se hur det gick för dem i klubben.



25 mars

Tjohoo, nu är hemsidan till Rogers och min cykeltävling uppe!

Sömnlös i Rudan heter den.

Ett lag har dessutom anmält sig!

http://somnlos24h.se/

Fast hemsidan ska snyggas till. Det ska till flikar så att man enkelt kan navigera på sidan.


23 mars

Det var ett tag sedan som jag skrev här. Hur som helst så har träningen gått bra, tills jag fick en känsla av...prestationsångest...vill för mycket, men borde ta det lugnare...eller någonting åt det hållet.

Jag tror inte att jag springer Ursvik Ultra...och inte heller Täby Extreme Challenge. De är i mars och april.

Jag tror inte att jag springer mellan Malmköping och Östertälje i juli heller

Inte som det känns nu.

Känslan av att jag inte gör det här för min skull är nog en bidragande orsak till beslutet, och jag måste löpglädjen igen. Snart kan man börja cykla till och från jobbet och det ska bli kul. Det har jag sett fram mot.

Bilvägen ser ut så här.

Test med en Garmin, från jobbet och hem.

Ska bli spännande att se hur cyklingen blir när jag kommit igång.